Son Dakika Haberler

12 milyonluk arabaya mı biniyor? Sinan Oğan’dan iddiayı ortaya atan isme hodri meydan: 8 milyon ver sana satayım

Gazeteci Deniz Zeyrek, Sinan Oğan'ın seçimlerden sonra 12 milyon TL'lik otomobile binmeye başladığını öne sürdü. Gündeme bomba gibi düşen bu iddia sonrası gözlerin çevrildiği Oğan yaptığı açıklamada, "Eğer bu araç Deniz beyin dediği fiyatlardaysa hemen satabilirim. Hatta bırakın 12 milyonu, 10 milyona, hatta 9 milyona ve hatta 8 milyona satmaya hazırım" dedi.

12 milyonluk arabaya mı biniyor? Sinan Oğan’dan iddiayı ortaya atan isme hodri meydan: 8 milyon ver sana satayım
Okunma : 17 views Yorum Yap
>


Gazeteci Deniz Zeyrek, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Ata İttifakı adayı Sinan Oğan‘ın 12 milyon liralık arabaya binmeye başladığını öne sürdü. Bu iddia sonrası gözlerin çevrildiği Sinan Oğan ise haberleri kesin bir dille yalanlayarak Deniz Zeyrek’e ilginç bir teklifte bulundu.

“O FİYATLARDAYSA HEMEN SATABİLİRİM”

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Oğan, “Gazeteci Deniz Zeyrek bize sorup doğrulama gereği duymadan yaptığı yanlış haberi düzeltmek durumunda kaldı. Bindiğim 2. El araç meclisteki bir çok CHP milletvekilinin aracından daha eskidir. Eğer bu araç Deniz beyin dediği fiyatlardaysa hemen satabilirim. Hatta bırakın 12 milyonu, 10 milyona, hatta 9 milyona ve hatta 8 milyona satmaya hazırım. Aracın bozuk paçalarını değiştirme masraflarına rağmen pazarlık yapalım, aracı alayım diyen olursa daha aşağısına da satmaya hazırım” ifadelerine yer verdi.

İşte Oğan’ın o paylaşımı;

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)