Son Dakika Haberler

Adana Demirspor – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor – Trabzonspor hangi kanalda, şifresiz mi?

Trendyol Süper Lig'de Adana Demirspor ve Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Maçın ne zaman, saat kaçta olduğu ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu. Spor severler, Adana Demirspor - Trabzonspor maçının şifresiz olup olmadığını ve hakemin kim olduğunu araştırıyor. Büyük karşılaşma bugün gerçekleşiyor. Peki, Adana Demirspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor - Trabzonspor hangi kanalda, şifresiz mi?

Adana Demirspor – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor – Trabzonspor hangi kanalda, şifresiz mi?
Okunma : 11 views Yorum Yap
>

Adana Demirspor – Trabzonspor maçı ne zaman ve saat kaçta olacağı merak ediliyor. Spor tutkunlarının merakla beklediği Adana Demirspor – Trabzonspor maçı şifresiz mi ve Adana Demirspor – Trabzonspor maçı hakemi kim olduğu gündeme geliyor. Büyük karşılaşma bugün gerçekleşiyor. Adana Demirspor – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor – Trabzonspor hangi kanalda, şifresiz mi? Detaylar haberimizdedir…

06-10-2023 ADANA DEMİRSPOR VS TRABZONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Adana Demirspor ile Trabzonspor arasındaki Trendyol Süper Lig maçı, Bein Sports 1 kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

ADANA DEMİRSPOR-TRABZONSPOR MAÇI BEIN SPORTS 1 CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN FREKANS VE PLATFORM BİLGİLERİ

Bein Sports 1, Digiturk 77, Kablo TV 232 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

TRABZONSPOR

ADANA DEMİRSPOR-TRABZONSPOR MAÇI HANGİ GÜN?

Adana Demirspor-Trabzonspor Maçı, 06 Ekim Cuma günü oynanacak.

ADANA DEMİRSPOR-TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Adana Demirspor-Trabzonspor Maçı, saat 20:00 başlayacak.

ADANA DEMİRSPOR

ADANA DEMİRSPOR-TRABZONSPOR MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Adana Demirspor ve Trabzonspor, karşı karşıya geleceği Trendyol Süper Lig maçı, Adana’da, Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)