Son Dakika Haberler

Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Aile, Ay Yapım'ın yapımını üstlendiği, ilk bölümü 7 Mart 2023 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, senaryosunu Hakan Bonomo ve Ali Kobanbay ikilisinin kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer almaktadır. İzleyiciler ise Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi 2. sezon tarihi belli oldu mu? araması yapıyor.

Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi 2. sezon tarihi belli oldu mu?
Okunma : 17 views Yorum Yap
>

Aile dizisinin ilk bölüm yayın tarihi 14 Şubat 2023 olarak açıklanmıştı fakat 2023 Kahramanmaraş depremleri nedeniyle ertelendi. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgi çeken dizinin yeni sezon tarihi merak edildi. Peki, Aile dizisi ne zaman başlıyor? Aile dizisi 2. sezon tarihi belli oldu mu?

AİLE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR 2023?

Aile yeni sezonu ne zaman başlayacak henüz bilinmiyor. Fakat dizilerin genel olarak yeni sezonları Eylül-Ekim ayları gibi başlamaktadır. Aynı şekilde Aile dizisinin de 2. sezonunun Eylül-Ekim aylarında başlayacağı tahmin ediliyor.

AİLE DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

AİLE DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Tanınmış bir aileden gelen Aslan Soykan, kendisiyle benzer sorunlar yaşayan psikolog Devin Akın ile tanışır ve aile içinde farklı durumlar ortaya çıkar.

AİLE DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ – Aslan Soykan, Soykan ailesinin lideri.

Serenay Sarıkaya – Devin Akın, yolu Aslan ile kesişen bir psikolog ve eşidir.

Nejat İşler – Cihan Soykan, Aslan’ın abisi.

Canan Ergüder – Leyla Soykan Sayıcı, Aslan’ın ablası.

Nur Sürer – Hülya Soykan, Aslan’ın annesi.

Levent Ülgen – İbrahim Soykan, Aslan’ın amcası.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)