Son Dakika Haberler

Akıllara Çağdaş Atan geldi! Tolunay Kafkas’tan G.Saray maçı sonrası bomba itiraf

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçı sonrasında yaptığı değerlendirmede, "Galatasaray çok güçlü bir takım. Fenerbahçe ve Galatasaray bu ligin üstünde" dedi. Kafkas'ın o sözleri akıllara RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın Fenerbahçe'ye 4-0 kaybettikleri mücadele sonrası yaptığı değerlendirmeleri getirdi.

Akıllara Çağdaş Atan geldi! Tolunay Kafkas’tan G.Saray maçı sonrası bomba itiraf
Okunma : 12 views Yorum Yap
>

Öne geçmelerine rağmen Galatasaray‘a 2-1 mağlup oldukları mücadeleyi değerlendiren MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe ve Galatasaray‘ın ligin üzerinde olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

“OYUNCULARIM ÇOK PAS HATASI YAPTI”

Maç hakkında konuşan Kafkas “Oyuncularım ilk devre çok pas hatası yaptı. Hızlı geçişleri daha iyi yapmalıydık. İkinci yarı format ve oyuncu değişikliği ile golü bulduk. Oyun bizim lehimize dönecekken, geçişleri daha az yaptık” ifadelerini kullandı.

“FENERBAHÇE VE GALATASARAY LİGİN ÜZTÜNDE”

Rakibi hakkında da konuşan deneyimli çalıştırıcı, “Galatasaray çok güçlü takım. Çok kaliteli oyuncuları var. Fenerbahçe ve Galatasaray bu ligin üstünde. Oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ederim. Şimdi kendimize daha yakın rakiplerle oynayacağız” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)