Son Dakika Haberler

Atatürk fragman İZLE! Atatürk filmi ilk tanıtım yayınlandı mı? Atatürk filmi ilk tanıtım HD izleme linki!

Milyonların merakla beklediği Atatürk dizisi için gözler ilk tanıtım fragmanına çevrilmişti. Aras Bulut İynemli tarafından Atatürk filmi ilk fragmanı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Atatürk filmi ilk tanıtım yayınlandı mı? Sorusu böylece yanıt buldu. İşte Atatürk fragman İZLE! Atatürk filmi ilk tanıtım HD izleme linki!

Atatürk fragman İZLE! Atatürk filmi ilk tanıtım yayınlandı mı? Atatürk filmi ilk tanıtım HD izleme linki!
Okunma : 37 views Yorum Yap
>

Atatürk filmi ilk tanıtım yayınlandı mı? Sorusu, bir süredir gündemde yer alıyor ve merak ediliyordu. Uzun zamandır tartışma konusu olan diziden ilk fragman Aras Bulut İynemli tarafından paylaşıldı. Atatürk filmi ilk tanıtım fragmanı, izleyiciler tarafından araştırılıyor ve merak ediliyor. Türkiye’deki yayın hayatına geçen yıl başlayan Disney Plus, Aras Bulut İynemli’nin başrol oynayacağı ‘Atatürk’ dizinini de duyurmuştu. İşte Atatürk fragman İZLE! Atatürk filmi ilk tanıtım HD izleme linki!

ATATÜRK FRAGMAN İZLE

Disney Plus’ın resmi sosyal medya hesabından Atatürk dizisinin fragmanı paylaşılarak, “Orijinal dizi Atatürk çok yakında, Cumhuriyetimizin 100. yılında yayında” ifadeleri kullanılıyordu. Aras Bulut İynemli’nin başrol oynayacağı ‘Atatürk’ dizinin fragmanı Aras Bulut İynemli’nin sosyal medya hesapları üzerinden izleyiciler ile paylaşıldı. İşte Atatürk filmi ilk tanıtım.

ATATÜRK FİLMİ İLK TANITIM

1881’de doğdu… İlelebet yaşayacak… En büyük kahramanımızın milletimizi ayağa kaldıran tutkusu hep bizimleydi… Biz bir film yaptık; Onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık. Ona ve eserine layık olabilmek hepimizin en büyük gayesi oldu. O zaman da, şimdi… pic.twitter.com/tQBDnQSWcg

— Aras Bulut İYNEMLİ (@Aras_B_iynemli) August 25, 2023

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)