Son Dakika Haberler

Bayrampaşa’da iş merkezindeki yangında mahsur kalan işçiler, odaya saklanarak hayatta kalmışlar

Bayrampaşa'da 5 katlı iş merkezinin bodrum katında çıkan yangında mahsur kalan 9 işçinin nasıl kurtulduğu ortaya çıktı. Korku dolu anları anlatan yangın çıkan binanın sahibi Yıldırım Cihangir, "Şu anda her şey kontrol altında. İçeride mahsur kalan 9 kişi kendini bir odaya kapatmış. İtfaiye ekipleri güzel bir çalışmayla 9 kişiyi kurtardı. Kurtarılan işçilerin durumu iyi. Tedbir amaçlı hastaneye kaldırdılar" ifadelerini kullandı.

Okunma : 37 views Yorum Yap
>


Yangın Yıldırım Mahallesi Şehit Sadullah Balkan Sokak’taki 5 katlı iş merkezinin bodrum katında bulunan ve reklam panosu yapıldığı belirtilen bir iş yerinde saat 09.30 sıralarında çıktı. Çıkış nedeni bilinmeyen yangın bir anda büyüdü.

9 İŞÇİ İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI

Bodrum katlarda mahsur kalanlar bulunduğu ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Katta bulunan yatakhaneye sığındığı öğrenilen 9 işçi, itfaiyenin yoğun müdahalesi sonucu kurtarıldı. Yangına müdahale eden 7 itfaiye eri de dumandan etkilendi. Kurtarılanlara ve itfaiyecilere ilk müdahale olay yerindeki ambulanslarda yapıldı. Bodrum kattaki duman tahliyesi sürerken itfaiyenin de yangının çıkış nedeniyle ilgili incelemesi sürüyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Saat 09.49’da Bayrampaşa İlçesi Yıldırım Mahallesi’nde bulunan 5 katlı iş yerinde yangın çıkmıştır. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve AFAD ekibi sevk edilerek yangına müdahale edilmiş olup yangın söndürme çalışmaları devam etmektedir. Yangın sırasında dumandan etkilenen 9 işçi ve 7 itfaiye eri çevrede bulunan hastanelere sevk edilmiş olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır” denildi.

KENDİLERİNİ ODAYA KAPATARAK HAYATTA KALMIŞLAR

Yangın çıkan binanın sahibi Yıldırım Cihangir, “Şu anda her şey kontrol altında. İçeride mahsur kalan 9 kişi kendini bir odaya kapatmış. İtfaiye ekipleri güzel bir çalışmayla 9 kişiyi kurtardı. Kurtarılan işçilerin durumu iyi. Tedbir amaçlı hastaneye kaldırdılar” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)