Son Dakika Haberler

Berlin’i “Filistin’e özgürlük” sloganlarıyla inleten Müslümanlara polisten sert müdahale

İsrail-Filistin çatışması 11. günde devam ederken, Gazze'de yaşananlara tepki göstermek için Almanya sokaklarına inen Müslümanlara polisin tepkisi sert oldu. Berlin'i "Filistin'e özgürlük" sloganlarıyla inleten kalabalığa coplarla saldıran çok sayıda polis, yakasından tuttukları bir kadını yere fırlattı. Yığılıp kalan kadının imdadına yanındaki vatandaşlar koşarken, yaşananlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Okunma : 16 views Yorum Yap
>


Hamas’ın 7 Ekim sabahı başlattığı Aksa Tufanı operasyonuna karşılık veren İsrail, Gazze’ye 11 gündür bomba yağdırıyor. Bölgedeki zulme tepki göstermek için Almanya sokaklarına inen çok sayıda Müslüman ise polisin sert müdahalesiyle karşılaştı.

KADINI TUTUP YERE FIRLATTILAR

Berlin‘i ” Filistin‘e özgürlük” sloganlarıyla inleten kalabalığa, polis ekipleri sert müdahale etti. Müslüman çoğunluğa coplarla saldıran polisler, orantısız güç kullandıkları bir kadını ise yere fırlattı.

CEP TELEFONU KAMERASIYLA SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Polisin yakasından tutup fırlattığı kadın, yere yığılıp kaldı. Protestocuların müdahale ettiği kadın ayağa kaldırılmaya çalışırken ekipler yine sert müdahalede bulunurken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)