Son Dakika Haberler

Bodrum’da patlayan isale hattı, motosikletliyle köpeğini havaya uçurdu! O anlar kamerada

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, motosiklet sürücüsü ve köpeğinin yaralandığı isale hattı patlamasının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Patlama sonucunda suyun yükselmesiyle motosiklet sürücüsü ve köpeği havaya fırladı. Olayın ardından sağlık ekipleri ve veteriner hekim bölgeye sevk edildi. Motosiklet sürücüsü hastaneden taburcu edilirken, köpeğin tedavisi devam ediyor.

Okunma : 39 views Yorum Yap
>

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ana su isale hattı patlayınca, yolda motosikletiyle ilerleyen sürücü ve köpeği havaya uçtu. Yaralı sürücü hastaneye, köpeği ise veterinere kaldırılırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

KÖPEĞİYLE BİRLİKTE HAVAYA UÇTU

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Ortakent Ali Kelle Ormanı önünde meydana geldi. Bitez-Ortakent yolunda ana su isale hattında patlama oldu. Suyun yükselmesiyle 48 VS 181 plakalı motosikletiyle yoldan geçen Serkan Özbey ve köpeği havaya fırladı. Özbey ve köpek yaralanırken, ihbarla bölgeye sağlık ekibi, veteriner hekim sevk edildi.

ASFALT ÇÖKTÜ

Sağlık ekipleri tarafından yaralı Serkan Özbey hastaneye, köpek ise veteriner tarafından belediyeye götürüldü. Patlama sırasında akan su ile asfaltta çökme oluştu, yol kullanılamaz hale geldi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Su isale hattında meydana gelen patlama anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde Özbey’in yolda motosikletiyle ilerken hattaki patlamayla birlikte köpeğiyle yaralanması yer alıyor. Öte yandan, motosiklet sürücüsü Serkan Özbey tedavisinin ardından hastaneden taburcu edilirken, köpeğin veterinerdeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Fırat Akay – Güncel

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)