Son Dakika Haberler

Dilek Taşı FULL bölüm izle! Dilek Taşı 2. bölüm full HD izleme linki! Dilek Taşı tek parça izle!

Dilek Taşı son bölüm neler oldu ve Dilek Taşı full HD bölüm izlemek isteyen seyirciler, Dilek Taşı 2. bölüm full HD izleme linkini araştırıyor. Dilek Taşı dizisi yeni bölüm ile yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Dilek Taşı 2. bölüm full HD izle! Dilek Taşı son bölüm neler oldu merak ediliyor. Peki, Dilek Taşı son bölüm neler oldu? Dilek Taşı tek parça izle!

Dilek Taşı FULL bölüm izle! Dilek Taşı 2. bölüm full HD izleme linki! Dilek Taşı tek parça izle!
Okunma : 23 views Yorum Yap
>

Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisi izleyiciden her hata tam not almayı başarıyor. Dilek Taşı son bölüm izlemek isteyen izleyici, Dilek Taşı 2. bölüm full HD izleme ve Dilek Taşı tek parça izleme linkini araştırıyor. Dilek Taşı son bölümde neler oldu ve Dilek Taşı yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak sorularına seyirci tarafından yanıt aranıyor. Dilek Taşı son bölüm neler oldu? Dilek Taşı full HD bölüm izle! Dilek Taşı 2. bölüm full HD izleme linki! Dilek Taşı tek parça izle! Detaylar haberimizdedir…

DİLEK TAŞI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı nasıl bulacağını bilemiyordur. Çalıştığı fabrika lokavttan dolayı uzun süredir kapalıdır. Fakat Mustafa ameliyat için gereken parayı bir şekilde bulmak zorundadır.

O güne kadar kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşamıştır Mustafa. Fakat şimdi yardım istemekten başka çaresi yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecektir. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin bütün hayatını kökünden değiştirecektir.

DİLEK TAŞI 2. BÖLÜM FULL HD İZLEME LİNKİ!

DİLEK TAŞI KONUSU NE?

Dilek Taşı, 1980’li yıllarda geçen bir hikayeyi konu alıyor. Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı nasıl bulacağını bilemiyordur. Çalıştığı fabrika lokavttan dolayı uzun süredir kapalıdır. Fakat Mustafa ameliyat için gereken parayı bir şekilde bulmak zorundadır. O güne kadar kimsenin önünde boyun eğmemiş, onuru, haysiyeti için yaşamıştır Mustafa. Fakat şimdi yardım istemekten başka çaresi yoktur. Fabrikanın sahibi Yakup Bey’i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını istemek için yola çıkar. Parayı alıp karısını ameliyat ettirecektir. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin bütün hayatını kökünden değiştirecektir.

DİLEK TAŞI OYUNCULARI

  • Salih Bademci
  • Hazal Subaşı
  • Teoman Kumbaracıbaşı
  • Özge Özberk
  • Çiçek Dilligil
  • Perihan Savaş
  • Elif Doğan
  • Çiçek Dilligil
  • Afra Karagöz

DİLEK TAŞI FULL HD BÖLÜM İZLE

DİLEK TAŞI 2. BÖLÜM FARAGMANI

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)