Son Dakika Haberler

Gaziantep FK, Sumudica ile çıkışını sürdürdü! Yılport Samsunspor’u 2 golle geçtiler

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında ağırladığı Gaziantep FK, deplasmanda Yılport Samsunspor'a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Gaziantep FK, Sumudica yönetiminde üst üste 2. galibiyetini aldı.

Gaziantep FK, Sumudica ile çıkışını sürdürdü! Yılport Samsunspor’u 2 golle geçtiler
Okunma : 10 views Yorum Yap
>

Yılport Samsunspor ile Gaziantep Fk, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 2-1 kazanan konuk ekip, Sumudica yönetiminde çıkışını sürdürdü.

GAZİANTEP İLK YARI FİŞİ ÇEKTİ

Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Gaziantep FK’ye galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Draguş ve 17. dakikada ise Jevtovic kaydetti. Yılport Samsunspor’un tek golünü ise 90+3. dakikada Ntcham attı. Bu sonuçla Gaziantep FK, Sumudica yönetiminde üst üste 2. maçını kazandı.

“3 GÜN TESİSTEN ÇIKMADIK”

Emre Bayraktar

Emre Bayraktar

“RAKİP TARAFTARIN ALKIŞLAMASI SONUÇTAN DAHA ÖNEMLİ”

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, bugün takımının iyi mücadele ettiğini vurgulayarak, “Takımımı tebrik ediyorum. Oyuncularım galip gelmeyi hak etti, iyi mücadele ettiler. Rakibe penaltı haricinde şans vermedik. Samsunspor’u takip ediyorduk. Nasıl kapatmamız gerektiğine dair sistemimizde değişikliğe gittik.” diye konuştu. Samsun’a gelen taraftarlarına teşekkür eden Sumudica, “Belki fazla değildiler, 10 kadar kişi vardı ama fedakarlık yaparak buraya kadar geldiler. Onlara teşekkür ederim. Rakip takımın taraftarlarına bizi alkışladıkları için teşekkür ederim. Bu sonuçtan daha önemlidir. Samsunspor’a da şans diliyorum. Harika bir şehir. İnşallah ligde kalırlar.” açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Spor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)