Son Dakika Haberler

Gönül Dağı Elif diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Elif karakteri diziden ayrıldı mı?

Gün içerisinde dizi, film, magazin ve televizyonda görülen birçok kişi merak edilmekte ve araştırılmakta. Peki, Gönül Dağı Elif diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Elif karakteri diziden ayrıldı mı?

Gönül Dağı Elif diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Elif karakteri diziden ayrıldı mı?
Okunma : 28 views Yorum Yap
>

Gönül Dağı Elif diziden ayrılıyor mu? Sorusu, ekranların sevilen dizisi hakkınd araştırılıyor ve merak ediliyor. Her gün dizi, film, magazin ve televizyonda görülen ünlü isimler vatandaşlar tarafından araştırılmakta. Kullanıcılar tarafından son dönemde merak edilen isim Gönül Dağı dizisindeki Günşıl rolüyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Zümre Meğreli diziden ayrılıyor mu? Gönül Dağı Elif karakteri diziden ayrıldı mı?

GÖNÜL DAĞI ELİF DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Gönül Dağı yeni bölümlerde yer almakta olan sahnelere göre Gönül Dağı Elif diziden ayrılıyor iddiaları gündemde yer alıyor olsa da henüz konu hakkında bir açıklama yapılmadı. Bu kapsamda Gönül Dağı Elif karakteri dizide yer almaya devam edecek.

GÖNÜL DAĞI ELİF KİM?

Gönül Dağı dizisinde Hemşire Elif karakteri Elif Taner’i sevmektedir. Köyün sevilen hemşiresi olan Elif Hemşire aynı zamanda nenesi ve dedesi ile birlikte köyde yaşamaktadır. Karakteri canlandıran isim ise Zümre Meğreli’dir.

GÖNÜL DAĞI ELİF’İN BABASI KİMDİR?

Elif babası, yıllardır Almanya’da yaşamakta. Kızıyla telefonda görüşen baba köye döneceğini söylemiştir. Karakteri canlandıracak olan isim ise Cem Kurtoğlu’dur.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)