Son Dakika Haberler

Icardi transfer ücreti ne kadar? Icardi ne kadar, kaç paraya anlaştı?

Galatasaray, Mauro Icardi ile yaptığı anlaşmanın detaylarını paylaştı. Kulüp, 3 sezon için anlaşmaya varılan futbolcu ile yapılan anlaşmanın detaylarını paylaştı. Peki, Icardi transfer ücreti ne kadar? Icardi ne kadar, kaç paraya anlaştı?

Icardi transfer ücreti ne kadar? Icardi ne kadar, kaç paraya anlaştı?
Okunma : 48 views Yorum Yap
>

Icardi transfer ücreti ne kadar? Sorusu, konu hakkında merak edilenler arasında yer alıyor. Gündemde yer almakta olan haberlerin ardından Icardi transfer ücreti ne kadar? Sorusu tekrar gündeme geldi. Bu nedele konu hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki, Icardi transfer ücreti ne kadar? Icardi ne kadar, kaç paraya anlaştı?

ICARDİ TRANSFER ÜCRETİ NE KADAR?

Galatasaray, Arjantinli golcü Mauro Icardi transferinin maliyetini açıkladı. Kulüpten, KAP’a yapılan açıklamaya göre Icardi’nin bonservisi için Fransız kulübü PSG’ye 10 milyon euro ödenecek. Bu ödeme 4 taksitle yapılacak. Sarı-kırmızılılar, Icardi’yle de 3 sezonluk anlaşma sağlandı. Icardi, Galatasaray’dan sezonluk 6 milyon euro kazanacak.

HER SEZON İÇİN 6 MİLYON EURO

Galatasaray’dan, konuyla ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklama şu şekilde:

“Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10 milyon Euro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 6 milyon Euro sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)