Son Dakika Haberler

İsak Vural ve Arda Güler’in Fenerbahçe-Shakhtar maçı performansı nasıldı?

Fenerbahçe'nin Shakhtar'ı 1-0 yendiği özel maçta İsak Vural ve Arda Güler'in performansları özellikle merak ediliyordu. Maça yedek kulübesinde başlayan ve 75'de Arda Güler'in yerine oyuna dahil olan İsak Vural, Fenerbahçe formasıyla ilk kez sahaya çıktı ve Sarı-Lacivertli formayı giyen en genç futbolcu olarak tarihe geçti. Pek İsak Vural, Shakhtar Donetsk maçında nasıl oynadı? Detaylar haberimizde…

İsak Vural ve Arda Güler’in Fenerbahçe-Shakhtar maçı performansı nasıldı?
Okunma : 217 views Yorum Yap
>

Fenerbahçe özel maçta dün Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geldi.  ip kamera sistemi Maçta tüm Fenerbahçelilerin gözü Arda Güler ve İsak Vural’daydı. Arda Güler maça ilk 11 başlarken İsak Vural ise yedek kulübesindeydi.

İSAK VURAL VE ARDA GÜLER NASIL OYNADI?

İsmail Kartal mücadelenin 75. dakikasında Arda Güler’i oyundan alıp İsak Vural’ı sahaya sürdü. İsak Vural ayağını çimlere bastığı anda Fenerbahçe’de forma giyen en genç futbolcu olarak tarihe geçti. Peki İsak Vural Shakhtar Donetsk maçında nasıl oynadı? Arda Güler’in Shakhtar performansı nasıldı? İşte detaylar…

İSAK VURAL

Arda Güler’in yerine 75. dakikada oyuna dahil olan 15 yaşındaki İsak Vural, kısa sürede sahada kalmasına rağmen ayağına gelen topları olumlu kullandı, ikili mücadelelerde ayakta kaldı. İsak Vural, üst düzey tekniği ve yetenekleriyle şimdiden gelecek adına fazlasıyla heyecanlandırdı.

ARDA GÜLER

Arda Güler de oyun zekası ve tekniğiyle maça damga vuran isimlerin ahd kamera sistemi  başında geldi. Fenerbahçe’nin neredeyse tüm ataklarında Arda Güler başrol oynarken, genç yıldız adayının verdiği kilit paslar yine dikkat çekti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)