Son Dakika Haberler

İYİ Parti’nin Ankara ve İstanbul adayı kim olacak? Akşener, kafasında iki isim belirledi

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını ilan etmesinin ardından gözler İstanbul ve Ankara adayının kim olacağına çevrildi. Kulislerde Akşener'in İstanbul'da Buğra Kavuncu ya da Bilge Yılmaz isimlerinden birisini, Ankara'da ise Koray Aydın'ı tercih edebileceği konuşuluyor.

İYİ Parti’nin Ankara ve İstanbul adayı kim olacak? Akşener, kafasında iki isim belirledi
Okunma : 26 views Yorum Yap
>

İyi Parti‘de Genel Başkan Meral Akşener‘in “Mart 2024 yerel seçimlerinde Ankara ve İstanbul dahil tüm şehirlerde kendi adaylarımızla yarışacağız” açıklamasının ardından İYİ Parti kulislerinde aday isimleri borsası kuruldu. İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu ve Yerel Yönetimler Başkanı Burak Akburak’ın başında olduğu ekibin hazırladığı muhtemel belediye başkan adayları ön raporu tamamlandı ve Akşener’e sunuldu.

Koray Aydın Ankara, Buğra Kavuncu İstanbul

İzmir adayının Ümit Özlale olduğunu Meral Akşener açıklamıştı. İYİ Parti’nin Mansur Yavaş’ın karşısına çıkarmaya hazırlandığı ismin, ülkücü camianın da yakından tanıdığı Koray Aydın olduğu iddia ediliyor. İYİ Parti’nin Ekrem İmamoğlu’nun karşısına ise İmamoğlu ile yakın çalışma yürüten eski İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile Bilge Yılmaz ikilisinden birini çıkaracağı öne sürüldü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)