Son Dakika Haberler

Kerem Aktürkoğlu o iddialara fırsat vermedi! Sürpriz hareket

Galatasaray'ın Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçta Kerem Aktürkoğlu, kenara gelirken teknik direktör Domenec Torrent ile yaşadığı diyaloğun yanlış yorumlanması üzerine harekete geçti. Genç futbolcu, planlamada olmamasına rağmen yayıncı kuruluş mikrofonlarına giderek yaşananları anlattı.

Kerem Aktürkoğlu o iddialara fırsat vermedi! Sürpriz hareket
Okunma : 289 views Yorum Yap
>

Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Öznur Kablo Yeni  dome kamera sistemi Malatyaspor maçında 84. dakikada kenara alınırken, teknik direktör Domenec Torrent’e tavır yapar gibi kulübeye yöneldi.

Hocasına saygısızlık yaptığıyla ilgili yorum ve paylaşımlar üzerine, planda olmamasına rağmen Kerem’in yayıncı kuruluşa röportaj verdiği belirtildi.

“BEN BÜYÜKLERİME TERBİYESİZLİK YAPMAM”

“Ailemden terbiye aldım. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. bullet gece görüşlü kamera Aramız oldukça iyi.” diyerek hocasına haksızlık yapılmamasını isteyen sarı-kırmızılı futbolcunun, “Fenerbahçe maçına ve bu karşılaşmaya sakat çıktım, tam iyileşmedim. Hocaya 70 dakika oynayabileceğimi söyledim. Şut çekmemem lazım. Ayağımı sordu, ‘Ağrım olmadı ama o pozisyonda şut çekmem lazım’ dedim. Ben büyüklerime terbiyesizlik yapmam.” bu sözlerle yanlış anlaşılmanın önüne geçmek istediği dile getirildi.

LAS VEGAS ÖRNEĞİ

Torrent ise genç futbolcunun hareketiyle ilgili olarak, “Las Vegas’ta olduğu gibi, saha içerisinde olan, saha içerisinde kalır. Arada böyle şeyler oluyor, futbolun parçası. ‘Sakin ol, çok iyi oynadın, aklında bu kalsın’ dedim.” diyerek konuyu noktalamıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)