Son Dakika Haberler

Kılıçdaroğlu’ndan Bilal Erdoğan’a çağrı: İBB Başkanı adayı olmak istiyorum diyorsan hodri meydan

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren Bilal Erdoğan'a çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Eğer sen eleştirip de ben İBB Başkanı adayı olmak istiyorum diyorsan hodri meydan. Çık bakalım" dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan Bilal Erdoğan’a çağrı: İBB Başkanı adayı olmak istiyorum diyorsan hodri meydan
Okunma : 12 views Yorum Yap
>

TBMM’de grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

“HODRİ MEYDAN, ÇIKMAZSAN NAMERTSİN”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik eleştirilerine tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, aileni siyasete bulaştırma. Bir oğlun var, kalkmış bizim İBB Başkanımız hakkında laflar ediyor. Kimsin sen ya? Gücünü babandan alıyorsan sen, zaten adam değilsin. Eğer sen eleştirip de ‘Ben, İBB Başkan adayı olmak istiyorum’ diyorsan; hodri meydan, çıkmazsan namertsin” dedi.

“NE KADAR VERGİ VERİYORSUN?”

Açıklamasının devamında eleştirilerini daha da sertleştiren Kılıçdaroğlu, “Ayrıca şu soruyu da sormak zorundayım. Devlete ne kadar vergi veriyorsun ve gelirin nereden? Bir dönem Milli Eğitim Bakanlığı’nı yönetiyordu beyefendi. Bürokratları topluyor, talimat veriyordu. O nedenle bir daha söylüyorum, siyasiler ailelerini siyasetin dışında bırakmalıdır. Hanımefendi sosyal işlerle ilgileniyor, başımın üzerine” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)