Son Dakika Haberler

Melissa Vargas’a Malatya’da onur belgesi verildi

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa ve Milletler Ligi şampiyonluğunda başrol oynayan Melissa Vargas'a Malatya'da onur belgesi verildi. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın katılımıyla gerçekleşen törende, Vargas'a "Onur Belgesi" verildi ve kayısı takdim edildi.

Melissa Vargas’a Malatya’da onur belgesi verildi
Okunma : 13 views Yorum Yap
>


A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Avrupa ve Milletler Ligi şampiyonluğunda başrol oynayan Küba asıllı oyuncu Melissa Vargas‘a Malatya‘da onur belgesi verildi.

MALATYA’YA GİTTİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile kente gelen Vargas, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Vargas’ı Malatya’da ağırlamaktan büyük onur duyduğunu söyledi.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Küba asıllı Türk voleybolcusu Melissa Vargas, düzenlenen imza programına katıldı. Büyük ilginin olduğu programa Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile birlikte gelen Vargas’a genç hayranları büyük ilgi gösterdi.

“MELİSSA BENDEN DAH ÇOK MALATYALI”

Youğun ilgi gösterilen imza gününde konuşan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Melissa Vargas‘ın Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Malatyalı olduğunu söyleyerek, “Bende Malatyalıyım ama inanın Melissa benden daha çok Malatyalı. Oda bizim artık bir evladımız. Bugün sizlerle kucaklaşmak için buradayız. Bende Federasyon Başkanı olarak daha önce size söz vermiştim ve yerine getirdim” dedi.

“BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Konuşmasına “Merhaba Malatya” diyerek başlayan Melissa Vargas ise “Burada olduğum için çok mutluyum. Bana yaşattığınız bu mutluluk için, beni bu kadar sıcak karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Umuyorum ki Malatya, güzel şehrimiz çok çabuk bir şekilde eski güzelliğine kavuşur, yaralarını sarar. Biz hepimiz bir aileyiz, hepimiz birlikteyiz ve burada Malatya için bir aradayız” dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)