Son Dakika Haberler

Merakla beklenen uzay deneyimi başlamaya hazır!

Flashbulb Games, bu yeni dönüm noktasını Trailmakers hayranlarına duyurmaktan gurur duyuyor. Yakında yeni bir ücretsiz güncelleme gelecek, güncellemenin adı Spacebound ve Trailmakers için şimdiye kadar yaptıkları en büyük haritayı içerecek.

Merakla beklenen uzay deneyimi başlamaya hazır!
Okunma : 11 views Yorum Yap
>

Spacebound, uzay için kendi araçlarınızı inşa etme fantezisi etrafında dönüyor. Trailmakers’da ilk kez uzayda oynayabileceksiniz. İstediğiniz türde bir araç yapabilir ve onu uzayda ve aylarda çalıştırabilirsiniz, evet, gelecek yeni uzay güncellemesinde neredeyse her şey mümkün. Sadece keşfedin ve tadını çıkarın!

Trailmakers Kreatif Direktörü Lasse Outzen, “Uzay uzun zamandır kutsal kâsemiz oldu. Bir yandan bu fanteziyi yıllardır arayan hayranlarımıza sunmanın harika olacağını biliyorduk. Öte yandan gerçek uzay biraz sıkıcı ve Trailmaker’a pek benzemeyen bir şeyle karakterize edildi: Yer çekimi ve sürüklenme eksikliği. Bu yüzden, kendi uzay versiyonumuzu Trailmakers’ın geri kalanı kadar eğlenceli ve eğlenceli hale getirebilecek bazı yeni bloklar bulmamız gerekiyordu ve bence gerçekten tam isabet yakaladık.” dedi.

Spacebound’daki özellikler:

  • Kendi atmosferleri, biyomları ve yerçekimi ile keşfedilebilir dört ay.
  • Her sırrı keşfetmek için her türden uçan ve yer aracına ihtiyaç duyacağınızdan, inşa etme becerileriniz için gerçek bir meydan okuma.
  • Uzay istasyonu, tüm yeni parçaların nasıl kullanılacağını öğrenmek ve gerçek bir uzay uzmanı olmak için bir başlangıç ??noktası.
  • Pilotluk becerilerinizi zorlamak için hem statik hem de hareketli asteroit kuşakları ve bölgeleri, her türlü çok oyunculu mücadele için mükemmeldir.
  • Savaşılacak agresif NPC’ler olan uzay korsanlarının yaşadığı aylardan biri.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)