Son Dakika Haberler

Milli voleybolcu Ayça Aykaç’ın dost acısı: İnanmak istemiyorum

Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen deprem 10 ildeki milyonlarca kişiyi etkiledi. Voleybol dünyası da acı haberlerle sarsıldı. VakıfBank ve Filenin Sultanları'nın yıldızı Ayça Aykaç'tan duygusal paylaşım geldi.

Milli voleybolcu Ayça Aykaç’ın dost acısı: İnanmak istemiyorum
Okunma : 858 views Yorum Yap
>

Türkiye Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Voleybol dünyası da acı haberlerle sarsıldı. VakıfBank ve Filenin Sultanları’nın yıldızı Ayça Aykaç’tan duygusal paylaşım geldi.

4 VOLEYBOLCU HAYATINI KAYBETTİ
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Türkiye’yi derinden sarsan depremlerin ardından enkaz altında kalan Hatay Voleybol Takımı sporcularından Gözde Öztürk, Dilek Mucuk, Ahsen Baş’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Federasyonun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Hatay Voleybol Takımı sporcularından Gözde Öztürk, Dilek Mucuk, Ahsen Baş’ın deprem felaketinde vefat ettiklerini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Sporcularımıza ve hayatını kaybeden tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Camiamızın başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

AHSEN BAŞ İÇİN VAKIFBANK’TAN BAŞSAĞLIĞI
VakıfBank, eski sporcusu Ahsen Baş için paylaşım yaparken şu ifadeleri kullandı: Ülkece, yaşadığımız deprem felaketinin acısını yüreğimizde taşımaya devam ediyoruz. Voleybol ailemizin kayıplarından derin bir üzüntü duyuyoruz. Altyapımızdan yetişen Ahsen Baş da takım arkadaşlarıyla birlikte yitirdiğimiz canlardan oldu. Hayatını kaybeden okul takımı sporcuları, voleybolcular, antrenörler ve yöneticilere Allah’tan rahmet, aileleri, camiamız ve ülkemize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

MİLLİ VOLEYBOLCU AYÇA AYKAÇ: SENİNLE BÜYÜDÜM
VakıfBank ve Filenin Sultanları’nın liberosu Ayça Aykaç, Ahsen Baş için paylaşımda bulundu. Çocukluk arkadaşı olan Başın ölümü sonrası duygusal bir veda yazısı yayınlayan Aykça şu ifadeleri kullandı:

Canım Ahseniiimm o kadar garip geliyor ki artık seni göremeyecek olmak inanmak istemiyorum olanlara.. Seni düşünüyorum günlerdir hep güzel anılar var aklımda o temiz ve güzel kalbinle o düşünceli kişiliğinle hayatıma anlam kattın çocukluğumu seninle paylaştım seninle büyüdüm seninle öğrendim ve en güzel anılarımın içinde yer aldın. Bana bıraktığın bütün güzel anılar için teşekkür ederim canım dostum huzur içinde uyu seni çok seviyorum

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)