Son Dakika Haberler

MİT’in Suriye operasyonundan ilk görüntü! Teröristlere ait mühimmat depoları ve binaları böyle vuruldu

MİT, Ankara'da İçişleri Bakanlığı önündeki bombalı saldırı girişiminin ardından Suriye'ye operasyon düzenledi. MİT, terör örgütü PKK/YPG'ye ait mühimmat depolarını ve binaları imha ederken, terör hedeflerinin yok edildiği operasyondan ilk görüntüler geldi.

MİT’in Suriye operasyonundan ilk görüntü! Teröristlere ait mühimmat depoları ve binaları böyle vuruldu
Okunma : 12 views Yorum Yap
>


Terör örgütünün Ankara’da İçişleri Bakanlığı önünde düzenlediği bombalı saldırı girişiminin ardından harekete geçen Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Suriye’ye operasyon düzenledi. MİT operasyonunda terör örgütü PKK/YPG’ye ait silah ve mühimmat depoları ile saldırı ve sabotaj birimlerinin yer aldığı binalar vurulurken, büyük ses getiren operasyona ait ilk görüntüler de geldi.

MİT’TEN SURİYE’YE NOKTA OPERASYON

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, MİT, PKK/YPG’nin İçişleri Bakanlığına yönelik saldırısının bu ülkede planlandığının ve eyleme katılan teröristlerin bu bölgeden Türkiye’ye geçtiğinin belirlenmesinin ardından terör örgütünün Suriye’deki tesislerine ve yönetici kadrolarına yönelik operasyon düzenledi.

OPERASYONLAR HEDEFE ULAŞILINCAYA KADAR SÜRECEK

Operasyonda PKK/YPG’nin silah ve mühimmat depoları ile saldırı ve sabotaj birimlerinin yer aldığı binaları imha edildi. Operasyonların hedefe ulaşılıncaya kadar sürdürüleceği öğrenildi.

OPERASYONDAN İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ

MİT’in Ankara’daki hain saldırının ardından Suriye’ye düzenlediği operasyon büyük ses getirirken, terör örgütü PKK/YPG’ye ait mühimmat depolarının ve binalarının yerle bir edildiği operasyona ait ilk görüntüler de geldi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)