Son Dakika Haberler

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir yolcunun giydiği varis çorabından, 7 milyon liralık 15 adet lüks marka saat çıktı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sık sık Dubai'ye gidip geldiği tespit edilen yabancı uyruklu bir şahsın giydiği varis çoraplarına gizlenmiş lüks bir markaya ait 15 adet kol saati bulundu. Piyasa değeri 7 milyon 552 bin TL değerinde olan lüks saatlere el konuldu.

Okunma : 16 views Yorum Yap
>

İstanbul Gümrük Muhafaza ekiplerince, Sabiha Gökçen Havalimanı‘nda takibe alınan şüpheli yolcuya yapılan üst aramasında lüks bir markaya ait orijinal olduğu tespit edilen toplam 7 milyon 552 bin lira değerinde 15 kol saati ele geçirildi.

SIK SIK GELİP GİTTİĞİ TESPİT EDİLDİ

Ticaret Bakanlığına bağlı Sabiha Gökçen Havalimanı Gümrük Muhafaza ekipleri, Dubai Havalimanı’ndan gelen yabancı uyruklu bir şüpheliyi yakın takibe alındı. Yapılan pasaport kontrolleri neticesinde Türkiye’ye çok sık giriş-çıkış yaptığını tespit edilen şüphelinin valizleri kontrol amaçlı x-ray taramasından geçirdi.

GİYDİĞİ VARİS ÇORABINDAN 15 TANE KOL SAATİ ÇIKTI

Arama işlemlerinde şüphelinin valizlerinde herhangi bir suç unsuru tespit edilmedi. Fakat ekipler tarafından gerçekleştirilen üst aramasında şüphelinin giydiği varis çoraplarına gizlenmiş halde orijinal olduğu tespit edilen ve lüks bir markaya ait 15 adet kol saati tespit edildi.

DEĞERİ 7 MİLYON LİRAYI AŞIYOR

Piyasa değeri 7 milyon 552 bin Türk Lirası değerinde olan lüks saatlere el konuldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)