Son Dakika Haberler

Safir 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2. bölüm fragmanı izle! Safir yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

Ekranların beğenilen dizisi Safir bugün 1. bölümü ile yayınlandı. Bugünkü bölümün ardından yeni bölüm fragmanı çıktı mı merak edildi. Peki, Safir 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Safir yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? 2. bölüm fragmanı izle! Safir 2. bölüm fragmanı ne zaman çıkacak? Fragman Youtube'da var mı? İşte detaylar...

Safir 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2. bölüm fragmanı izle! Safir yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?
Okunma : 33 views Yorum Yap
>

Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş’in Amerika’dan dönüşüyle bir araya gelirler. Abisinin kesin dönüş yapmasıyla Yaman çocukluk aşkı Feraye’nin doğum gününde ona sürpriz bir evlenme teklifi yapmaya karar verir. Safir 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Safir yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? 2. bölüm fragmanı izle!

SAFİR 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Safir’in bugünkü 4. bölümünün ardından 2. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman çıktığında detayları ileteceğiz.

SAFİR DİZİSİ KONUSU

Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş’in Amerika’dan dönüşüyle bir araya gelirler. Abisinin kesin dönüş yapmasıyla Yaman çocukluk aşkı Feraye’nin doğum gününde ona sürpriz bir evlenme teklifi yapmaya karar verir. Ancak o gece küçük kardeşi Okan’la başlarına gelen felaket tüm dengeleri değiştirecek, herkesin hayatını alt üst edecektir.

Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar, büyük oğulları Ateş’in Amerika’dan dönüşüyle bir araya gelirler. Abisinin kesin dönüş yapmasıyla Yaman çocukluk aşkı Feraye’nin doğum gününde ona sürpriz bir evlenme teklifi yapmaya karar verir. Ruhun Duymaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ruhun Duymaz yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır? 2. bölüm fragmanı izle!

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)