Son Dakika Haberler

SALI GÜNÜ HANGI DİZİLER VAR 2023? 17 Ekim 2023 Salı günü TV’de hangi diziler çıkıyor?

"17 Ekim 2023 Salı günü TV'de hangi diziler çıkıyor?" 17 Ekim 2023 TV yayın akışına göre bu akşam tv'de neler var, merak ediliyor. Son dönemde birçok ilgi çeken yapımın yayın saatleri araştırılıyor. Bu akşam hangi diziler var sorusunun yanıtı araştırılan konular arasında. Yayınlanacak program, dizi ve filmler hakkında araştırma yapan çoğu kişi "Salı günü hangi diziler var 2023?" araştırıyor.

SALI GÜNÜ HANGI DİZİLER VAR 2023? 17 Ekim 2023 Salı günü TV’de hangi diziler çıkıyor?
Okunma : 16 views Yorum Yap
>

Bu akşam televizyonda neler olduğu ve hangi dizilerin yayınlanacağı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Bu akşam tv’de neler var, 17 Ekim 2023 günü televizyonda neler var, sorularının yanıtı birçok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, “Salı günü hangi diziler var 2023, 17 Ekim 2023 Salı günü TV’de hangi diziler çıkıyor?” Detaylar haberimizdedir…

SALI GÜNÜ HANGI DİZİLER VAR 2023?

İşte 17 Ekim 2023 Pazartesi gününün televizyon yayın akışı:

– Kanal D’de “Üç Kız Kardeş” yeni bölümüyle yayınlanacak.

– Show TV’de “Aile” adlı yapım ekranlarda olacak.

– ATV’de “Ben Bu Cihana Sığmazam” izleyicilerle buluşacak.

– TV8’de “MasterChef All Star” heyecanı devam edecek.

– TRT1 ekranlarında “Ana Haber” programından sonra “Hayatımın Neşesi” adlı yapım yayınlanacak.

– Fox TV’de Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert gibi isimlerin rol aldığı “Yabani” izleyicilerle buluşacak.

– Star TV’de sinema akşamı yaşanacak, “Hükümet Kadın” ve “Hükümet Kadın 2” peş peşe ekranlara gelecek.

17 EKİM 2023 SALI GÜNÜ TV’DE HANGİ DİZİLER ÇIKIYOR?

Kanal D ekranlarından sevilen yapım “Üç Kız Kardeş” bugün yeni bölümüyle yayınlanacak. Show TV’de Aile adlı yapım ekranlarda yer alırken ATV’de ise Ben Bu Cihana Sığmazam ekranlarda olacak. MasterChef All Star heyecanı TV8 ekranlarında yaşanırken TRT1 ekranlarında önce Ana Haber Hemen ardından ise Hayatımın Neşesi adlı yapım yayınlanacak. Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert gibi isimlerin rol aldığı Yabani ise Fox TV’den yayınlanacak. Star TV’de ise sinema akşamı yaşanacak. Yerli Sinema Hükümet Kadın peş peşe ekranlara gelecek.

İlgili Haberler

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)