Son Dakika Haberler

Samsun’da Gençlerin İlgi Odağı: Elektronik Futbol Kaleleri

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Park'ta kurulan 'elektronik futbol kaleleri', gençlerden büyük ilgi görüyor. Samsun'u eğlence ve macera dolu bir oyun sahasına dönüştüren interaktif oyun alanları, sosyal etkileşimi de artırdı.

Samsun’da Gençlerin İlgi Odağı: Elektronik Futbol Kaleleri
Okunma : 38 views Yorum Yap
>

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Park’ta kurulan “elektronik futbol kaleleri”, gençlerden büyük ilgi görüyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Park içerisinde hayata geçirilen “interaktif oyun alanları”, geleneksel eğlence anlayışını yepyeni bir boyuta taşıdı. Samsun‘u eğlence ve macera dolu bir oyun sahasına dönüştüren interaktif oyun alanları, sosyal etkileşimi de artırdı. Samsun‘da yaşayan gençler ve çocuklar Kent Park’ta yer alan oyun alanlarına yoğun ilgi gösterdi.

Samsun’un futbol şehri olduğunu vurgulayan Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Ekrem Şahin, “Bugün Kent Park’ın içerisinde interaktif oyun gruplarının olduğu bölümdeyiz. Burada interaktif yani elektronik oyunlarımız var. Bunlar tamamen futbolla alakalı. Samsun futbol şehri, çok güzel futbolcuların yetiştiği bir şehir. Biz de gençleri, çocukları futbola alıştırmak, topa düzgün, isabetli vurabilmek, topu dengeli kullanabilmeleri adına Karadeniz Bölgesi’nde tek olan bir oyun grubu kurduk” diye konuştu. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)