Son Dakika Haberler

Şenol Güneş sürprizi: Geri dönüyor! Pusuda bekledi bekledi, turnayı gözünden vurdu

Geçtiğimiz aylarda sürpriz teklifler alan Şenol Güneş, teknik direktörlük kariyerinde bambaşka bir sayfa açabilir. Valerien Ismael öncesi adı sık sık Beşiktaş'la anılan Şenol Güneş, şubat ayı sonunda 3 Birleşik Arap Emirlikleri takımından aldığı teklife henüz cevap vermemesi dikkat çekti.

Şenol Güneş sürprizi: Geri dönüyor! Pusuda bekledi bekledi, turnayı gözünden vurdu
Okunma : 247 views Yorum Yap
>

Şenol Güneş yeni sezonda Arap Yarımadası’nın yolunu tutabilir. Uzun kamera sistemi  süre adı Beşiktaş’la da anılan Şenol Güneş, 14 takımın yer aldığı Birleşik Arap Emirlikleri ligindeki 3 takımdan şubat ayı sonunda teklif almıştı.

ŞENOL GÜNEŞ ALDIĞI TEKLİFLERİ BEKLETİYOR

Şenol Güneş’in menajerler aracılığıyla aldığı 3 teklife aradan 2 ay geçmesine rağmen hala cevap vermemesi dikkat çekti. Şenol Güneş’in yeni sezon için aldığı bu teklifleri beklettiği ve gelecek olası diğer tekliflerle birlikte düşünüp son kararını vereceği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ’LA ANLAŞTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Yeni sezonda mutlaka bir takımın başına geçmeyi planlayan Şenol Güneş, Sergen Yalçın’ın ayrılığı sonrası ve Valerien Ismael göreve gelmeden önce Beşiktaş’ın gündeminde yer alıyordu. Hatta Şenol Güneş’in Ismael öncesi Beşiktaş’la anlaştığı iddia edilmiş ancak 69 yaşındaki teknik adam söz konusu haberleri yalanlamıştı.

ŞENOL GÜNEŞ’İN KAÇ KUPASI VAR?

Son olarak 18 Mart 2019 ile 10 Eylül 2021 tarihleri arasında A Milli Futbol  güvenlik sistemi Takımı’nı çalıştıran Şenol Güneş’in teknik direktörlük kariyerinde 6 kupası bulunuyor. 2 Süper Lig kupası bulunan Şenol Güneş, 2 Türkiye Kupası ve 2 de Süper Kupa kazanma başarısı gösterdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)