Son Dakika Haberler

Siirt Belediyesi’nin düzenlediği 3×3 Sokak Basketbol Turnuvası başladı

Siirt Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği 3x3 Sokak Basketbol Turnuva heyecanı Siirt Valisi Kemal Kızılkaya'nın hava atışı yaptığı gösteri maçıyla başladı. Turnuvada dereceye giren takımlara toplamda 60 bin TL tutarında çeşitli hediyeler verilecek.

Siirt Belediyesi’nin düzenlediği 3×3 Sokak Basketbol Turnuvası başladı
Okunma : 16 views Yorum Yap
>

Siirt Belediyesi‘nin bu yıl ikincisini düzenlediği 3×3 Sokak Basketbol Turnuva heyecanı Siirt Valisi Kemal Kızılkaya’nın hava atışı yaptığı gösteri maçıyla başladı.

Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “3×3 Sokak Basketbolu” turnuvası 4 kategoride başladı. Turnuvada dereceye giren takımlara toplamda 60 bin TL tutarında çeşitli hediyeler verilecek.

Potadaki heyecan fırtınasını sokağa taşıyan turnuvada; büyük erkekler, gençler, yıldızlar ve bayanlar olmak üzere dört kategoride gerçekleştiriliyor.

Her etapta dereceye giren takımlara kupa ve madalya ödülünün yanı sıra toplamda 60 bin TL tutarında çeşitli hediyeler ve sürpriz ödüller verilecek.

Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi Şahin Bey Parkı’nda başlayan sokak basketbol turnuvası 3 gün boyunca devam edecek. Cumartesi günü final ve ödül töreni ile sona erecek. – SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)