Son Dakika Haberler

Son Dakika: MİT’ten Suriye’ye operasyon! Terör örgütü PKK/YPG’ye ait tesis ve binalar vuruldu

Son dakika: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'de konuşlu PKK/YPG askeri tesislerini ve örgütün yönetici kadrolarını hedef aldı. Hedef alınan tesisler arasında PKK/YPG'nin silah mühimmat depoları, saldırı/sabotaj birimleri ve örgüte ait Ar-Ge merkezlerinin yer aldığı öğrenildi.

Okunma : 16 views Yorum Yap
>


Başkent Ankara’da İçişleri Bakanlığına yönelik 2 terörist tarafından 1 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen bombalı saldırı girişimi sonrası Suriye’deki operasyonlar yoğunlaştırıldı. Birkaç gündür süren TSK’nın hava harekatlarının ardından bugün MİT tarafından da Suriye’deki PKK/YPG hedeflerine yönelik operasyon düzenlendi.

TESİSLER VE ÖRGÜTÜN YÖNETİCİ KADROSU HEDEF ALINDI

MİT’in Suriye’de düzenlediği operasyonda PKK/YPG’ye ait tesisleri ve örgütün yönetici kadrosunu hedef alındı. Hedef alınan tesisler arasında PKK/YPG’nin silah ve mühimmat deposu da yer aldı.

SABATOJ BİRİMLERİ VE ÖRGÜTE AİT AR-GE MERKEZLERİ VURULDU

Operasyonda terör örgütünün saldırı/sabotaj birimleri ve örgüte ait AR-GE merkezleri de vuruldu. Güvenlik kaynaklarından yapılan açıklamada operasyonların, planlanan hedefe ulaşıncaya kadar devam edeceği belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)