Son Dakika Haberler

Türkiye milli maçı ne zaman? Türkiye – San Marino maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye milli maçı ne zaman olduğu araştırılırken UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye ve San Marino karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, İstanbul'da, Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek. ürkiye - San Marino hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta olduğu merak edilirken bu akşam büyük mücadelede Türkiye - San Marino maçı şifresiz mi ve hangi kanalda yayınlanacağı araştırılıyor. Peki, Türkiye - San Marino maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye - San Marino hangi kanalda?

Türkiye milli maçı ne zaman? Türkiye – San Marino maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Okunma : 14 views Yorum Yap
>

Türkiye – San Marino maçı ne zaman ve saat kaçta olacağı merak ediliyor. Spor tutkunlarının merakla beklediği Türkiye – San Marino maçı şifresiz mi ve Türkiye – San Marino maçı hakemi kim olduğu gündeme geliyor. Büyük karşılaşma bugün gerçekleşiyor. Türkiye – San Marino maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye – San Marino hangi kanalda, şifresiz mi? Detaylar haberimizdedir…

13-10-2023 TÜRKİYE VS SAN MARINO MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Türkiye ile San Marino arasındaki UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçı, A Spor kanal(lar)ından canlı maç izlenebilecek.

TÜRKİYE-SAN MARINO MAÇI A SPOR CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN FREKANS VE PLATFORM BİLGİLERİ

A Spor, Digiturk 88, D Smart 80, Kablo TV 142, Tivibu 381, Turkcell TV+ 74, Vodafone TV 71 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.

TÜRKİYE-SAN MARINO MAÇI HANGİ GÜN?

Türkiye-San Marino Maçı, 13 Ekim Cuma günü oynanacak.

TÜRKİYE-SAN MARINO MAÇI SAAT KAÇTA?

Türkiye-San Marino Maçı, saat 19:45 başlayacak.

TÜRKİYE-SAN MARINO MAÇI NEREDE OYNANACAK?

Türkiye ve San Marino, karşı karşıya geleceği UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçı, İstanbul’da, Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu’nda oynanacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)