Son Dakika Haberler

Ve Okan Buruk G.Saray’ı açıkladı

Galatasaray'da son dakika Okan Buruk gelişmesi: Sarı-kırmızılıların unutulmaz futbolcularından Okan Buruk, teknik direktörlük koltuğu için Aslan'a yeşil ışık yaktı. Genç teknik direktör, Galatasaray'dan haber beklediğini açıkladı.

Ve Okan Buruk G.Saray’ı açıkladı
Okunma : 330 views Yorum Yap
>
apartman kamera sistemi

Galatasaray’da Okan Buruk sesleri! Domenec Torrent yönetiminde çıktığı 5 maçta 2 puan toplayarak küme düşme hattına kadar gerileyen Galatasaray, çıkış yolu arıyor. Taraftarlar, başkan kamera sistemi  Burak Elmas ile teknik direktör Torrent’i istifaya davet ederken, Okan Buruk‘tan flaş bir açıklama geldi.

2019-2020 sezonunda Medipol Başakşehir’i şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk, Galatasaray’da göreve gelmek için hazır olduğunu söyledi.

OKAN BURUK: “BU YÜKÜN ALTINA GİRMEYE HAZIRIM”

Okan Buruk, Galatasaray’la ilgili TV100’e yaptığı açıklamada “Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez.” ifadelerini kullandı.

Uzun yıllar sarı-kırmızılı kulüpte top koşturan güvenlik sistemi  Okan Buruk, “Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray’a gitmemi çok istiyor.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)