Son Dakika Haberler

Yaşıtları oyuncakla oynarken Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Zayn, 20 metre tıra araç yükledi

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn, 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yükledi. Kayda alınan o anları milyonlarca kişi izledi.

Yaşıtları oyuncakla oynarken Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Zayn, 20 metre tıra araç yükledi
Okunma : 16 views Yorum Yap
>


Yaşıtları oyuncakla oynarken kullandığı araçlar ile gündemden düşmeyen 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu sefer de 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yükledi.

20 METRE TIR YÜKLEDİ

Zayn, 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüsü yükledi. Zayn Sofuoğlu’nun sosyal medya hesabından ’20 metre tır yüklendi hazır’ denilerek yapılan paylaşım ise kısa sürede 600 binin izlenmenin yanı sıra binlerce yorum ve beğeni aldı. Minik yeteneğin, boyundan büyük araçları adeta oyuncak bir araç gibi rahat kullanması da dikkatlerden kaçmadı.

VİDEOLARINI MİLYONLAR İZLİYOR

Minik Zayn’in boyundan büyük araçları adeta oyuncak bir araç gibi rahat kullanabildiği video sosyal medyada büyük beğeni kazandı. Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki minik oğlu Zayn Sofuoğlu, sınır tanımıyor. Kullandığı araçlarla gündeme gelen ve yaşıtları oyuncaklarla oynarken pistin tozunu attıran minik yetenek Zayn’ı, dünya genelinde milyonlar izliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)