Son Dakika Haberler

Gabar Dağı’ndan aldıkları ham petrolü suyla değiştirip satmaya çalışan iki şüpheli suçüstü yakalandı

Yeni petrol rezervlerinin bulunduğu Şırnak'taki Gabar Dağı'ndan çıkarılan petrolün taşımacılığını yapan firmadaki iki çalışan, yolda ham petrol dolu dorseyi içinde su dolu tankerle değiştirdi. İçinde su olan tankeri Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na götüren iki şüpheli suçüstü yakalandı. Çaldıkları petrolü sattıkları ortaya çıkan şüpheliler gözaltına alınırken, akaryakıt istasyonu hakkında işlem başlatıldı.

Gabar Dağı’ndan aldıkları ham petrolü suyla değiştirip satmaya çalışan iki şüpheli suçüstü yakalandı
Okunma : 30 views Yorum Yap
>

Şırnak’taki Gabar Dağı’ndan aldıkları ham petrolü yolda suyla değiştirip Tpao

HAM PETROLÜ GABAR’DAN ALIP YOLA ÇIKTILAR

Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın ( Tpao ) taşımacılığını yapan bir firmada şoför olan M.A.D. ve ve arkadaşı B.B., yeni rezervlerin bulunduğu Gabar’dan aldıkları ham petrolle yola çıktı.

PETROLÜ, SUYLA DEĞİŞTİRDİLER

Yeni Şafak’tan Burak Doğan’ın haberine göre, Bismil’deki Köseli mevkiinde bir akaryakıt istasyonuna gelen ikili, burada ham petrol dolu dorseyi, su dolu dorseyle değiştirerek TPAO rafinerisine gitti. Rafineride dorsenin depoya boşaltıldığı esnada yetkililer petrolün aslında su olduğunu fark etti.

ÇALDIKLARI PETROLÜ SATIYORLARMIŞ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)